Privatlivs-politik

Privatlivspolitik hos Nordjysk Lystfiskeriforening

Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Nordjysk Lystfiskeriforening indsamler og bruger persondata om dig når du henvender dig til os eller besøger vores hjemmeside.

Nordjysk Lystfiskeriforenings privatlivspolitik er gældende for følgende websites:

1) Personoplysninger - Hvad bruger vi dem til?

Vi indhenter automatisk informationer om dine aktiviteter når du besøger vores website. Disse informationer kan f.eks være din geografisk placering, hvilke type browser du bruger, om du bruger tablet eller mobiltelefon, hvilke sider du besøger og generelt hvordan du navigerer rundt på vores site.

Disse informationer bruger vi til at optimere vores website, så vores site altid fremstår brugervenlig og indeholder
relevant information for vores besøgende.

2) Sikkerhed og opbevaring af data

Nordjysk Lystfiskeriforening anvender udelukkende dine persondata til det formål de er indsamlet til og de vil blive slettet fra vores database så snart dette formål ikke er relevant mere.

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

3) Deling af personoplysninger med tredjepart

Nordjysk Lystefiskeriforening benytter i nogle tilfælde tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Anvendes vores kontaktformular eller fangstrapporteringsformular på hjemmesiden vil den e-mail, du sender til os, blive videresendt til Mandrill. Mandrill bruges udelukkende til at sende e-mails til de ansvarlige personer for Nordjysk Lystfiskeriforenings hjemmeside, så vi enten kan kontakte dig hvis der skulle være behov for det. Vi anser Mandrill for at være en tredjeparts dataprocessor. Vær opmærksom på, at alle e-mail-logfilerne i Mandrill bliver gemt i deres database i 30 dage, inden de slettes helt.

Ved brug af fangstrapporteringsformularen gemmes dataene også i Umbraco (CMS platform som websitet er opbygget i). Dette er for at kunne vise fangsterne på hjemmesiden.

Evt. billeder medsendt til fangstrapportering, giver NL lov til frit og uden betaling, at anvende materialet i andre sammenhænge til fremme af lystfiskeriet i foreningens fiskevande i Lindenborg Å og Ryå.

4) Dine rettigheder

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: ?????

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.