Guideline Demodagi Lindbo

Guideline Demodag i Lindbo

Jægeren og Lystfiskeren afholder Guideline Demodag i samarbejde med Brian Størup og Nordjysk Lystfiskeriforening 1917​.

(teksten er fra annoncen)

Torsdag d. 11. april kl. 16.30 - 19.00 har du muligheden for at komme ud og prøve de lækre stænger, hjul og liner fra Guideline. Der er flere nye stænger i programmet i år, som er særdeles interessante set med en havørredfiskers øjne.

Og hvis du endnu ikke har anskaffet dig en af de nye ULS liner, som kom på markedet sidste år, så har du nu chancen for at føje noget nyt grej til dit sortiment.

Denne dag kan du også se lidt nærmere på Lindenborg å, da arrangementet afholdes i Lindbo, som er NL 1917’s fiskehytte. Du kan måske få en snak med nogen af bestyrelsesmedlemmerne og høre nærmere omkring fiskemulighederne og medlemsskab i Lindenborg å, som i øvrigt nok må betegnes, som en af danmarks bedste havørred åer.

Vi starter arrangementet kl. 16.30 og kører på indtil kl. 19.00. Martin fra NL 1917 har lovet at passe grillen, og vi medbringer godt med pølser, brød, samt øl og sodavand.

Se den komplette beskrivelse her: https://www.jaegeren-og-lystfiskeren.dk/arrangementkalender/2019-04-11/76-guideline-demodag/

​Med venlig hilsen
Martin Møller Nielsen