Sommerkonkurrenceen succes

NL’S sommerkonkurrence blev en succes

Omkring 30 medlemmer havde meldt deres ankomst til arrangementet. De blev trakteret med lækre grillpølser fra slagteren i Nørresundby og efter morgenens fiskeri var der rundstykker i Lindbo til de morgenfriske.

Konkurrencen lokkede med flotte præmier fra Jægeren og Lystfiskeren, Nørresundby Optik og vores nestor Evan Munkholm.

De blanke havørreder ville også lege med, dog ikke med de største repræsentanter. Der var rygter om kontakt med en stor fisk eller to, men det blev ved rygterne.
Til gengæld var der flotte havørreder i halvmetersklassen til indvejningerne.

Lars Bølling fik den største, en skønhed på 51 cm og 1,55 kg. Det udløste et gavekort til Jægeren og Lystfiskeren.

Kenneth ”dyrepasser” Niemann lykkedes med at lande en flot fisk på 49 cm og 1,3 kg. Han kan glæde sig over et gavekort til Nørresundby Optik.
På tredjepladsen i seniorernes konkurrence fandt man Claus Rasmussen. En havørred på 45 cm og 1,1 kg faldt for den tidligere kassereres spinner. Det udløste et af Evan Munkholms flotte håndtegnede fluebilleder.
Der var også fisk til Per Bruun og Søren Østergaard, men de kunne ikke blande sig i topstriden.

Hos juniorerne havde vort mange medlem ”Goliath” Kaj udloddet et fluesæt. Heldigvis havde vi en dygtig junior, nemlig Andreas, som fangede en havørred på 48 cm og 1,4 kg. Han må således i gang med fluefiskeriets ædle kunst.

Således endte en helt igennem hyggelig konkurrence, som helt sikkert bliver gentaget i et lignende format til næste år. Du kan allerede nu sætte kryds ved d. 4 juli næste år.

Torben Burchardt