Fangster på hjemmesidenVi vil gerne opfordre kraftigt til at I får indberettet jeres fangster til vores hjemmeside. Flotte billeder af stolte lystfiskere med deres fangster,   er den bedste reklame vi kan få for vores forening. Vi har derfor gjort det muligt at indberette på flere forskellige måder:

1: Indberetning via www.nl1917.dk . Her kan du under ”fangstrapporter” indberette og uploade billeder af fangsten.

2: I vores hytte ”Lindbo” er der opsat en postkasse hvori man kan lægge sin fangstrapport. Blanketten til udfyldning finder du på hylden derinde. 

                                     
Vi arbejder på en tredje mulighed for indberetning. En app som er udgivet af DTU Aqua. ” Fangstjournal” hedder den. Appen kan sandsynligvis modificeres til at kunne kommunikere med vores hjemmeside på et senere tidspunkt. Vi melder ud når det kører. Indtil da synes vi at alle som ønsker at bruge denne mulighed får hentet den ned til jeres telefoner. 

Vi vil gerne bede om at I senest 5 dage efter fangsten får registreret jeres fisk på en af ovennævnte måder. Det skal ingen hemmelighed være at vi ønsker indberetning af fangster gjort obligatorisk for medlemmer af NL. Vi har behov for dels en eksponering på hjemmesiden – det er interessant for os alle sammen og ikke mindst tiltrækker det nye medlemmer. Derudover giver det os mulighed for – sammen med de andre foreninger – at give et mere præcist billede af fiskeriet i åen. Dette er vigtigt ikke mindst i forhold til sæl og skarvs indflydelse på bestanden.
For jer som ikke ønsker at jeres navn kommer frem, er det selvfølgelig muligt at indberette anonymt.

Vi glæder os allerede til at se jeres fangstrapporter!

Vh

Bestyrelsen i NL