Sæsonens første fisk er fanget og der er stadig plads til nye medlemmer. Meld dig derfor ind, hvis du vil tage del i sæsonen 2024. Knæk & Bræk

Åens dag 2024

3 medlemmer og 5 fra bestyrelsen var i sving fra kl 9 denne lørdag.
Det resulterede i en repareret spang ved Ingersminde, 1 træfisk hængt op på  hytten ved Sejlflod.  Algebehandling af væggene på Lindbo.
 Fremstilling af 6 kraftige spange til udlæggelse ved Volsted.
En rigtig hyggelig arbejdsdag i flot solskin.
I forvejen havde et bestyrelsesmedlem sørget for at det igen er muligt for Kaj Iversen og andre medlemmer at køre ind på handikapbroerne ved Storvorde.
Der blev også tid til at kontrollere et par lystfiskere mellem broerne. De havde fejlagtigt troet at et fiskekort købt til stykkerne ved Støvring også gjaldt til vores stykker. De blev venligst bedt om at køre op hvor deres kort faktisk var gældende.

Har du og dine fiskekammerater mulighed  for fragte spange op på stykket.ved Berg Bachs Bro, ja så ligger de klar udenfor  Lindbo. De er ret tunge men kan skilles ad med en svensknøgle og lidt god vilje. Så er de noget nemmere at håndtere og efterfølgende kan de samles igen der hvor de skal ligge.
Er der tvivl om placeringen så kontakt Troels Morgen fra bestyrelsen.

Næste arbejdsarrangement  bliver klipning af fiskestier langs åen. Det bliver onsdag aftener i juni måned. Der kommer mere info når vi nærmer os.

Venlig hilsen
Torben Burchardt