BLIV JUNIORFISKER i NL

At fiske er noget af det mest spændende der findes. Alle der bare en gang har prøvet at få en fisk på krogen er lystfiskere resten af livet. Det kan du også blive, når du melder dig ind i Nordjysk Lystfiskeriforening. Som medlem af Nordjysk Lystfiskeriforening kan du fiske fra 16. januar til 15. november døgnet rundt i Nordjyllands bedste fiskevande ved Lindenborg Å og Ryå.

Når du fisker ved Lindenborg å og Ryå befinder du dig i den frie natur og ikke ved en opgravet sø eller vandfyldt grusgrav. Du vil opleve et godt kammeratskab og stifte nye venskaber med andre juniorer, og du møder mange ældre lystfiskere, der gerne øser ud af den viden de har.

Som medlem af Nordjysk Lystfiskeriforening får du mulighed for at deltage i klubaftner, hvor der laves forskelligt fiskegrej til netop det fiskeri du gerne vil. Det foregår for det meste i vort klublokale på Tofthøjvej i Storvorde.

Du kan deltage i fisketure med dygtige hjælpere, og komme med rundt til andre foreninger og møde deres juniorer.

Du kan blive medlem via medlemsportalen.

HVAD KOSTER DET?

Er du under 18 år optages du i foreningen uden indskud og er kontingentfri i optagelsesåret.Er en af dine forældre medlem af foreningen, og du er under 12 år kan du frit fiske i foreningens fiskevand i følge med forældre eller et andet seniormedlem.

Du skal være indmeldt i foreningen. Du får eget medlemskort.

Årskontingentet for juniorer fastsættes af bestyrelsen. Det er kun på 75,- kr. for hele året. Det svarer til to timers fiskeri i en put & take sø.

SOM JUNIOR KAN DU TAGE EN GÆST MED

Juniorer kan tage en gæst med, uden at der skal betales gæstekort.

Ønsker du som junior, at tage en kammerat med til åen, kan du nu gøre det, uden at der skal betales for et gæstekort. Det eneste der skal ske er, at du går ind via dette link og udfylder skemaet med oplysninger om gæsten. Du skal huske at udfylde feltet Optagelse som, da det er her registreringen som gæst sker.

Når skemaet er udfyldt og sendt, modtager du en kvittering, og med den i hånden kan i tage ud for at fiske.Din kammerat bliver samtidig registreret som prøvemedlem, hvilket vil sige, at han kan fiske resten af sæsonen, uden at der skal ske ny registrering.

Så der er ikke længere nogen undskyldning for at du ikke kan fiske sammen med en kammarat.

Junioraktiviteter

Herunder kan du se kommende og tidligere junioraktivitet.

Nyheder

Grødeskæring uge 25

Hej alle Jeg har lige talt med Simon fra Hede Danmark og der skæres grøde

Nyheder

Grødeskæring 2024

Kære alle Jens Oluf fra Sammenslutningen talt med Simon fra Hede Danmark, og han har

Nyheder

Åens dag 2024

3 medlemmer og 5 fra bestyrelsen var i sving fra kl 9 denne lørdag.Det resulterede