Sæsonens første fisk er fanget og der er stadig plads til nye medlemmer. Meld dig derfor ind, hvis du vil tage del i sæsonen 2024. Knæk & Bræk

Temaaften – Havbars – Jægeren & Lystfiskeren

Hvis du ikke har planer d. 28. juni, kan du godt sætte kryds i kalenderen!

Denne onsdag eftermiddag/aften afholder Jægeren & Lystfiskeren temaaften fra 16.00-18.00. Dagens tema vil være havbars og fiskeriet efter dem. Følgende vil ske til arrangementet: 

  1. Lystfisker og havbars ekspert, Martin Rubæk, vil komme og fortælle om havbarsen, dens levevis samt tips & tricks til, hvordan du kan fange den. 
  1. Vi sørger for lidt godt til ganen! Der vil som altid være varm kaffe på kanden, øl i fadølsanlægget samt hyldeblomstsaft og rosé på køl i køleskabet. Derudover vil der også være lidt lette snacks til arrangementet. 
  1. Gutterne i fiskeafdelingen har lavet nogle gode tilbud på grej og fiskesæt til havbars, som vil gøre sig gældende til arrangementet. Så der vil helt sikkert være mulighed for at gøre sig en god handel!

Vi håber på at se dig onsdag d. 28. Husk at få din makker med under armen! Så sørger vi for et lærerigt og hyggeligt arrangement. 

OBS: Arrangementet forlænger ekstraordinært vores åbningstid til klokken 18.00.