Sæsonens første fisk er fanget og der er stadig plads til nye medlemmer. Meld dig derfor ind, hvis du vil tage del i sæsonen 2024. Knæk & Bræk

Hjælp søges til bro-renovering

Vi mangler stadig akut medlemshjælp til renoveringen af Berg Bach’s Bro. Broen er særdeles vigtig at bibeholde, da den er adgangsvej til mange kilometer fiskevand. Der ER indkøbt materialer, gangbrædderne er skåret af længde samt det nordlige fundament er sikret med sten, så der ikke længere er erosion af brinken bag dette.   Det der mangler er selve monteringen af nye vanger på siden af eksisterende I-profiler, herefter montering af gangbrædder, rækværk samt nye trapper op til broen.  Planen er at arbejdet skal starte mandag d. 26.juni kl 18.00 medmindre vejret ikke er til det. Afhængig af hvor meget der kan nåes, så fortsættes der de efterfølgende dage.  Kan du derfor hjælpe, så giv formanden en besked på telefon 93908056.